(VIDEO) Comedia românească #Selfie va rula și la Chișinău

by Genko Genko

Lungmetrajul #Selfie, de Cristina Iacob, va rula în cinematografele din Republica Moldova, comedia fiind remarcată de distribuitorii de film din această ţară la proiecţiie sold-out pe care pelicula le-a avut la ediţia din acest an a Festivalului Internaţional de Film Transilvania (TIFF).

Remarcat de distribuitorii de film din Republica Moldova în cadrul proiecţiilor sold-out pe care „#Selfie” le-a avut la TIFF, filmul va avea parte de o distribuţie locală, transmite Mediafax.

Cu peste 70.000 de spectatori la doar o lună de la lansare, comedia #Selfie se remarcă printr-o distribuţie tânără care a dorit să surprindă exact preocupările şi trăirile tinerilor de azi.

Începând din data de 19 iunie, filmul va rula la cinematograful Odeon din Chişinău şi cinematograful Gloria din Râşcani.

Premiera filmului va avea loc pe 19 iunie, la cinematograful Odeon din Chişinău, în prezenţa actorilor Vlad Logigan, Alex Călin, Levent Sali, a regizorului Cristina Iacob şi a producătorului, Cristina Dobriţoiu.

Cea mai bună lansare românească a anului, primul lungmetraj al regizoarei Cristina Iacob şi-a convins publicul cu o poveste bine ancorată în realitate şi susţinută de personaje inspirate din generaţia actuală de adolescenţi.

„Toţi când suntem la vârsta asta credem că suntem nemuritori şi că le ştim pe toate. Cunoaştem totul despre reţelele de socializare, sex, îndrăgosteală, dar nu cunoaştem valoarea prieteniei şi dragostea cu adevărat sau poate nu le conştientizăm. Fetele asta arată: ce înseamnă prietenia şi iubirea adevărată. Mi-a plăcut să iau câte un prototip din generaţia actuală şi oameni din experienţa mea. Yasmine seamănă mult cu mine, iar Olimpia şi Flavia s-au regăsit în prietenele mele foarte bune. Am căutat să fie personaje veridice”, a mărturisit Cristina Iacob despre felul în care şi-a gândit povestea.

#Selfie este povestea a trei proaspăt absolvente de liceu, care, în loc să stea acasă să înveţe pentru bacalaureat, decid să plece la mare şi să îşi termine adolescenţa în stil rebel. Yasmine, Roxi şi Ana sunt hotărâte să se distreze şi să uite de responsabilităţi în ultimele două zile dinainte de examenul maturităţii, iar asta înseamnă să încalce orice regulă şi să facă tot ce le trece prin cap, fără să ţină cont de consecinţe. Vor libertate, adrenalină şi dragoste de-o vară, iar cei trei tineri pe care îi agaţă la mare par mai mult decât dispuşi să le ofere tot ce-şi pot imagina.

CITIȚI ȘI...