(VIDEO) CM 2014: Olanda – Australia; Avancronică

by Genko Genko

Olanda și Australia se întâlnesc miercuri în primul meci al zilei, la Porto Alegre, pe Estadio Beira Rio.

Meciul, care va începe de la 19:00, nu are decât o singură favorită, iar aceea este Olanda, mai ales după debutul fulminant al ”batavilor” din meciul cu Spania, câștigat cu 5:1.

„Cangurii” își joacă ultima șansă de a mai rămâne în cărți pentru calificarea în optimile de finală, după ce au pierdut în meciul de debut, 1:3 cu Chile.

Cele două echipe s-au întâlnit până acum de trei ori, de fiecare dată în meciuri amicale, iar Olanda nu s-a impus niciodată. Un meci a fost câștigat de „canguri”, în 2008, iar celelalte două dispute, din 2006 și 2009, s-au încheiat nedecis.

Australia este cea mai slab clasată echipă dintre cele prezente la Turneul Final, ocupând locul 62, în timp ce olandezii sunt pe 15.

Arjen Robben și Robin van Persie, în urma golurilor din meciul cu Spania, au devenit primii olandezi ce au punctat la trei Turnee Finale Mondiale.

Tim Cahill este de asemenea primul și singurul australian cu goluri în trei ediții diferite ale Cupei Mondiale, el marcând în 2006, 2010 și 2014.

Vă reamintim că pe pagina de Facebook independent.md puteți pronostica rezultatele meciurilor Mondialului, pentru a câștiga zilnic de la INDEPENDENT și partenerul nostru Supermarket Fourchette un bax de bere sau a intra în lupta pentru marele premiu, acordat la încheierea Turneului Final, o bicicletă. Detaliile și regulile concursului le găsiți aici.

Accesând secțiunea CM 2014 puteți fi la curent cu cele mai bune și actuale materiale din țară despre Mondialul brazilian.

 

CITIȚI ȘI...