(VIDEO) CM 2014: Grupa B – etapa a 3-a; Avancronică

by Genko Genko

De astăzi Campionatul Mondial de fotbal intră în ultima etapă din faza grupelor, în care vom avea ambele meciuri de la aceeași oră.

De la 19:00 avem ultimele partide ale Grupei B și vom vedea Spania pentru ultima oară la acest Turneu Final, în partida cu Australia.

Meciul nu mai contează decât pentru palmaresul celor două echipe, întrucât ambele sunt eliminate din competiție, după ce au pierdut în meciurile din primele etape.

Spaniolii totuși au declarat că vor să iasă cu fruntea sus din competiție, după ce au luat până acum 7 goluri și au marcat doar unul. Australienii pot fi însă o „nucă tare”, mai ales după prestația excelentă din meciul cu Olanda, pierdut cu 3:2, după ce au condus o bună perioadă din meci.

Vicente Del Bosque va face mai multe modificări în lot, în timp ce Australia nu va putea conta pe omul său nr.1, Tim Cahill, care este suspendat.

Echipe probabile:

Captură

În dreptul fiecărui jucător este trecută media notelor din prestațiile de până acum, conform whoscored.com

În schimb mult mai important este meciul dintre Olanda și Chile, liderii grupei, ambele cu 6 puncte, care luptă pentru prima poziție.

În acest moment, lider este Olanda, „batavii” fiind avantajați de golaverajul mai bun. În cazul unui egal. Olanda va câștiga grupa și va putea evita astfel Brazilia, care are mari șanse să câștige Grupa A.

1

 

Cele două echipe au jucat o singură dată până acum, în îndepărtatul 1928, remizând, scor 2:2.

Olanda va avea o absență grea, cea a golgheterului Robin van Persie, care este suspendat pentru cumul de cartonașe.  Louis van Gaal nu va putea conta nici pe fundașul Martins Indi, care s-a accidentat grav în meciul cu Australia.

Chilienii, care vin după o victorie senzațională cu Spania, prin care au consemnat eliminarea campioanei mondiale en-titre, au întreg lotul valid.

Echipe probabile:

Captură

În dreptul fiecărui jucător este trecută media notelor din prestațiile de până acum, conform whoscored.com

Vă reamintim că pe pagina de Facebook independent.md puteți pronostica rezultatele meciurilor Mondialului, pentru a câștiga zilnic de la INDEPENDENT și partenerul nostru Supermarket Fourchette un bax de bere sau a intra în lupta pentru marele premiu, acordat la încheierea Turneului Final, o bicicletă. Detaliile și regulile concursului le găsiți aici.

Accesând secțiunea CM 2014 puteți fi la curent cu cele mai bune și actuale materiale din țară despre Mondialul brazilian.

 

CITIȚI ȘI...