(VIDEO) CM 2014: Columbia – Coasta de Fildeș; Avancronică

by Genko Genko

Columbia și Coasta de Fildeș se întâlnesc în primul meci al zilei, la Brasilia, cu începere de la 19:00, într-un meci la capătul căruia am putea avea prima echipă calificată în optimi din Grupa C.

Columbienii, considerați favoriții grupei încă înaintea startului competiției, vin după o victorie clară în meciul de debut, împotriva Greciei, scor 3:0.

De cealaltă parte, ivorienii au avut un meci foarte dificil cu Japonia, câștigat cu 2:1, după ce au fost conduși până în minutul 65.

Cele două echipe nu s-au întâlnit niciodată până acum, însă selecționerul Columbiei, Jose Pekerman, i-a întâlnit pe ivorieni la Mondialul din 2006, când era pe banca Argentinei. Atunci a fost 2:1 pentru ”pume”.

Câștigătoarea acestui meci își asigură în mare parte calificarea în următoarea rundă, dar niciun egal nu ar dezavantaja vreuna dintre echipe.

De la columbieni va lipsi și în acest meci atacantul Carlos Bacca, accidentat înaintea Turneului Final. De cealaltă parte, selecționerul ivorienilor, Sabri Lamouchi, este hotârât ca și în acest meci să înceapă cu Didier Drogba pe bancă.

Echipe probabile:

Captură

În dreptul numelor sunt notele pe care le-au primit jucătorii după primul meci, acordate de whoscored.com

Vă reamintim că pe pagina de Facebook independent.md puteți pronostica rezultatele meciurilor Mondialului, pentru a câștiga zilnic de la INDEPENDENT și partenerul nostru Supermarket Fourchette un bax de bere sau a intra în lupta pentru marele premiu, acordat la încheierea Turneului Final, o bicicletă. Detaliile și regulile concursului le găsiți aici.

Accesând secțiunea CM 2014 puteți fi la curent cu cele mai bune și actuale materiale din țară despre Mondialul brazilian.

CITIȚI ȘI...