(VIDEO) CM 2014: Cel mai bun jucător, antrenor, gol, în viziunea lui Mourinho

by Genko Genko

Antrenorul portughez al lui Chelsea Londra, Jose Mourinho, care pe durata Campionatului Mondial lucrează în calitate de analist pentru Yahoo Sports, a nominalizat superlativele Turneului Final din Brazilia.

Cel mai bun portar: Manuel Neuer, fără dubii.

Cel mai bun jucător: Arjen Robben, pentru că a fost la cel mai înalt nivel pe toată durata competiției, fără fluctuații în evoluție.

Cel mai bun tânăr jucător: Paul Pogba, pentru că a demonstrat că este un jucător pe care Franța poate conta și pentru viitoarele Turnee Finale.

Cel mai frumos gol: Tim Cahill, în meciul Australia – Olanda.

Cea mai mare surpriză: Costa Rica, fără dubii. „După prima surpriză, am crezut că se vor opri. La fel după a doua și a treia”, a spus „The Special One”

Cea mai mare dezamăgire: Mai multe. Anglia, Italia, Portugalia sau Spania, pentru că nu au reușit nici măcar să iasă din grupe.

Echipa cu cel mai bun potențial pentru 2018: Belgia.

Cel mai bun antrenor: Mou a nominalizat mai mulți tehnicieni, precum Halilhodzic (Algeria), Sampaoli (Chile), Klinnsman (SUA), Herrera (Mexic), care s-au descurcat bine. Dar Louis van Gaal e nr.1 pentru el.

Tehnicianul portughez a mai spus că a fost un Mondial foarte bun, iar acest lucru s-a datorat în special echipelor surpriză, precum Costa Rica, SUA, Columbia, Chile sau Algeria, care s-au descurcat excelent.

CITIȚI ȘI...