(VIDEO) CM 2014: Anglia – Italia; Avancronică

by Genko Genko

În mijlocul junglei amazoniene, în veșnic umedul Manaus, Anglia și Italia debutează la Turneul Final într-un clasic al fotbalului Mondial.

Chiar dacă niciuna dintre cele două selecționate nu se află în cea mai bună perioadă a istoriei lor, totuși, atât Italia cât și Anglia se prezintă întotdeauna la un Turneu Final pentru a-l câștiga. Istoria le obligă, chiar dacă realitatea e cam împotriva lor.

Așadar, partida va începe de la 01:00 și se va juca la Manaus, pe Arena Da Amazonia, unde sunt așteptați aproximativ 45 de mii de suporteri.

Amazonia_Arena

Întâlniri directe: 24. Anglia a câștigat 8 meciuri, Italia s-a impus de 9 ori, iar 7 confruntări s-au încheiat nedecis. Ultima confruntare a avut loc acum 2 ani, la Euro 2012, în sferturi, când Italia s-a impus la loviturile de departajare.

Poziții în clasamentul FIFA: Anglia – 10, Italia – 9.

Cote la pariuri: Anglia – 2,7: X-3,10, Italia – 3,10.

Vă reamintim că pe pagina de Facebook independent.md puteți pronostica rezultatele meciurilor Mondialului, pentru a câștiga zilnic de la INDEPENDENT și partenerul nostru Supermarket Fourchette un bax de bere sau a intra în lupta pentru marele premiu, acordat la încheierea Turneului Final, o bicicletă. Detaliile și regulile concursului le găsiți aici.

Accesând secțiunea CM 2014 puteți fi la curent cu cele mai bune și actuale materiale din țară despre Mondialul brazilian.

CITIȚI ȘI...