(VIDEO) Chelsea pierde cu Crystal Palace și ar putea ieși din lupta pentru titlu

by Genko Genko

Surpriză mare pe ”Selhurst Park” din Londra, acolo unde ocupanta poziției a 18-a din Premier League, Crystal Palace, a învins liderul Chelsea Londra, putând astfel scoate echipa lui Jose Mourinho din lupta pentru titlu.

Prima repriză a fost una destul de palidă, Chelsea având o singură ocazie mai importantă, în minutul 18, când Andre Schurrle a reluat pe lângă poartă din câțiva metri o centrare a lui Azpilicueta.

În minutul 52, căpitanul John Terry a deviat nefericit în proprie poartă o centrare de pe partea stângă, aducând pe Crystal Palace în avantaj. La faza imediat următoare, Eden Hazard a șutat bine din afara careului, dar a scos excelent Speroni.

Duelul Hazard-Speroni a continuat, iar în minutul 73 portarul argentinian a avut o intervenție miraculoasă, păstrându-și echipa în avantaj.

Până la final ocaziile au fost împărțite, dar pe tabelă nu s-au înregistrat modificări. Scor final 1:0, rezultat ce aduce gazdele la un total de 31 de puncte, și-i urcă pe poziția a 16-a. De cealaltă parte, Chelsea rămâne cu 69 de puncte, pe prima poziție a clasamentului. ”Aristocrații” sunt însă la doar un punct în fața lui Liverpool, care are un meci mai puțin, și la 3 în fața lui Manchester City, care are și 3 meciuri în minus.

CITIȚI ȘI...