(VIDEO) Avion doborât: Poveştile celor care au fentat moartea. Trebuia să fie în avion

by Genko Genko

Mai multe persoane care ar fi trebuit să se îmbarce în avionul doborât joi în estul separatist al Ucrainei au fentat moartea, cu voia lor sau fără.

Unii oameni au întârziat, iar aeronava a plecat fără ei, unii nu au mai prins locuri. De asemenea, alţii au renunţat să mai zboare pentru a face economii. Toţi aceşti oameni au rămas şocaţi în momentul în care au aflat că aparatul s-a prăbuşit.

The Telegraph arată povestea incredibilă a unei familii cu un bebeluş, care este în viaţă acum datorită unui iniţial regret. Barry Sim şi soţia lui, care spun că sunt pasageri fideli ai companiei Malaysia Airlines, au declarat că au vrut să îşi cumpere bilete pentru acest zbor, însă nu au mai găsit locuri.

Citeşte şi: O familie din Australia a pierdut patru membri în cele două accidente implicând Malaysia Airlines

Astfel, soţii şi-au cumpărat bilele pentru ei şi bebeluşul lor pentru un zbor programat puţin mai târziu, al companiei olandeze KLM.

Izzy Sim a spus că au aflat despre tragedie în timp ce se aflau în taxi, în drum spre aeroport. „Pur şi simplu am început să plâng, am simţit că ni s-a dat a doua şansa”, a spus ea.

Un avion al companiei Malaysia Airlines cu 298 de pasageri şi membri ai echipajului la bord s-a prăbuşit, joi după-amiază, în estul separatist al Ucrainei, în apropiere de Doneţk. Serviciile secrete americane au confirmat că aeronava a fost doborâtă de rachete trase de la sol, cel mai probabil de către separatiştii proruşi.

Citeşte şi: (VIDEO) Avion doborât: Separatiștii ar fi transportat rachetele în Rusia

În timp ce Rusia şi Ucraina dau vina una pe alta pentru această tragedie, un lider insurgent a revendicat atacul, spunând că „nimeni nu zboară pe cerul nostru”. Mai multe anchete de amploare au fost demarate la scurt timp de la prăbuşirea avionului Boeing 777, care se deplasa pe ruta Amsterdam – Kuala Lumpur şi ar fi trecut pe lângă un spaţiu aerian restricţionat.

Citeşte şi: (VIDEO) Avionul doborât: Au fost recuperate 121 de corpuri neînsuflețite: Iată cine au fost aceştia

CITIȚI ȘI...