(VIDEO) Asasinarea lui Nemţov: Unul din cei cinci arestaţi a prezentat un alibi

by Genko Genko

Rusia LifeNews a prezentat în exclusivitate imagini ale camerelor de supraveghere instalate într-un club de noapte din centrul Moscovei.

Înregistrarea video confirmă alibiul unuia dintre cei 5 ceceni arestaţi în dosarul uciderii opozantului rus Boris Nemţov.

Așa cum s-a anunțat anterior, în fata judecătorului, Tamerlan Eskerhanov a declarat că în noaptea asasinării politicianului rus era la locul sau de muncă și că colegii pot confirma cuvintele sale.

Amintim că cinci suspecți arestați în cazul uciderii opozantului rus Boris Nemțov au fost prezentați duminică unui tribunal din Moscova, care urmează să decidă dacă vor fi oficial plasați în detenție.

Zaur Dadaev, sergentul de poliție cecen care a recunoscut că l-a asasinat pe opozantul rus Boris Nemțov, îl urmărea pe acesta încă din toamna anului 2014, scrie publicația Moskovskii Komsomoleț, care a intrat în posesia unor poze ce dovedesc acest lucru.

Acest fapt dă peste cap teoria conform căreia Dadaev l-ar fi asasinat pe Nemțov deoarece acesta s-a declarat, în ianuarie, solidar cu victimele atacului de la Charlie Hebdo, publicația franceză de satiră asupra căreia a fost comis un atentat terorist.

CITIȚI ȘI...