Unite operează modificări în programul concertului de la Moldexpo, fără a preciza numele artiștilor care vor cânta

by Genko Genko

Compania Unite operează modificări în programul concertului de duminică, fără însă a preciza care este noul program și ce artiști vor cânta la Moldexpo.

Potrivit unui comunicat al companiei, interpreții internaționali vor cânta după ora 14, pe motiv că aceștia „trebuie să părăsească țara noastră în seara aceleiași zile”.

Reprezentanții companiei spun că „motivul din care unii artiști au renunțat să participe la eveniment este faptul că ar urma sa fie provocări violente și ar urma sa fie huiduiți”.

„În contextul controverselor nedorite apărute în presă și în mediul online cu referire la evenimentul public organizat de Unite, am decis să operăm anumite modificări în program pentru a fi înlăturate suspiciunile eronate, precum că acesta s-ar suprapune în mod intenționat cu acțiunea de protest din PMAN”, se arată în comunicatul Unite.

„Cu toate acestea, noi respectăm atât dreptul cetățenilor de a protesta liber, cât și dreptul artiștilor de a decide dacă participă sau nu la un eveniment public. La fel cum ne dorim să fie respectat și dreptul cetățenilor de a-și admira pe viu artiștii favoriți în cadrul concertului nostru. Pentru a elimina aceste suspiciuni, am decis să facem schimbări în program în așa fel încât interpreții internaționali care au fost invitați să intre în scenă după orele 14. Astfel să nu se mai suprapună cu acțiunea de protest”, se mai arată în comunicat, fără însă a preciza care este noul program și ce artiști vor cânta la Moldexpo.

Anterior, reprezentanții Unite au declarat pentru Independent.md că evenimentul se va desfășura conform planului publicat la 3 septembrie, care poate fi găsit pe pagina oficială a companiei.

Întrebați dacă pe scenă se vor regăsi Ștefan Bănică, Dan Balan, Vera Brejneva sau Pasha Parheni, interpreți care au anunțat că nu vor mai participa la concertul de la Moldexpo, aceștia ne-au asigurat că „da, vor participa”, refuzând să ofere mai multe detalii.

Amintim că, nouă interpreți au anunțat că renunță să mai participe la concertul de la Moldexpo, organizat de la aceeași oră cu protestul din Piața Marii Adunări Naționale. Totodată, Loredana și Pavel Stratan au declarat că vor boicota evenimentul de la Orhei, programat tot pentru duminică.

CITIȚI ȘI...