Unirea face puterea! Naționala Moldovei ar putea conta pe serviciile unui atacant român

by Genko Genko

Echipa Națională de fotbal a Moldovei și-a pus drept obiectiv participarea la Campionatul European din Franța, 2016. Iar pentru a realiza această sarcină oficialii Federației Moldovenești sunt gata să aducă fotbaliști care ar putea întări actualul lot. Una dintre ținte este atacantul român al echipei Universitatea Cluj, Valentin Lemnaru.

Conform presei din România, vârful în vârstă de 29 de ani ar fi fost abordat de oficialii federației de la Chișinău pentru a pune umărul la campania de calificare la viitorul turneu final european.

Valentin Lemnaru pentru presa de peste Prut: „M-a sunat cineva, dar nu e nimic concret până acum. Prea multe nu pot să spun, dar dacă s-ar rezolva, m-aş duce, de ce nu?! E o onoare să joc pentru o echipă naţională”.

Contactați de independent.md, oficialii Federației Moldovenești au declarat că deocamdată nu pot oferi detalii despre acest caz.

Menționăm că cetățenia moldovenească poate fi acordată prin mai multe proceduri, pentru a o obține mai rapid este însă nevoie ori de a fi căsătorit cu un cetățean al țării noastre ori de a avea rude care locuiesc aici. Lemnaru nu îndeplinește niciuna dintre aceste condiții.

În acest sezon vârful român a punctat de 7 ori în prima ligă valorică din România, el fiind principala gură de foc a ”șepcilor roșii”. În cariera sa, a mai evoluat la cluburi precum Dinamo București, Pandurii Târgu Jiu sau Astra Giurgiu.

CITIȚI ȘI...

Lasa un comentariu