Trezoreria statului trece la Moldova-Agroindbank

by Genko Genko

Banca Comercială „Moldova-Agroindbank” va prelua de la Banca de Economii conturile trezoreriale ale statului, după ce a câștigat licitaţia organizată în acest sens.

Ministerul Finanţelor anunță faptul că „Moldova-Agroindbank” a fost selectată în urma desfăşurării licitaţiei publice privind achiziţionarea serviciilor de deservire bancară a trezoreriilor teritoriale.

„În urma desfăşurării Licitaţiei Publice nr. 15/01955 din 07 septembrie 2015 privind achiziţionarea serviciilor de deservire bancară a trezoreriilor teritoriale, conform necesităţilor Ministerului Finanţelor al Republicii Moldova şi în rezultatul evaluării punctajului acumulat, verificării datelor/documentelor de calificare ale operatorilor economici, precum şi conform cerinţelor expuse în documentele de licitaţie, BC ,,Moldova-Agroindbank” SA a fost desemnat cîştigător al licitaţiei publice”, se menționează în comunicatul Ministerului Finanțelor.

Amintim că, Banca de Economii, Banca Socială şi Unibank, instituții care au fost implicate în acțiuni ilegale soldate cu furtul a peste un miliard de dolari, vor fi lichidate.

CITIȚI ȘI...