Ronaldo: Dacă aș fi jucat alături de Messi aveam mai multe Baloane de Aur

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Internaționalul portughez Cristiano Ronaldo, atacantul echipei Real Madrid, consideră că ar fi putut câștiga mai multe Baloane de Aur decât argentinianul Lionel Messi dacă ar fi jucat în aceeași echipă cu marele său rival de la FC Barcelona.

„Ar fi fost interesant să jucăm în aceeași echipă. Cred că marii fotbaliști ar trebui să joace împreună. Dacă eram în aceeași echipă, cred eu aș fi avut mai multe Baloane de Aur decât el, însă doar câteva în plus”, a afirmat zâmbind starul portughez, într-un interviu acordat revistei France Football.

Cristiano Ronaldo a ținut să sublinieze, totodată, că îl consideră pe Messi „un jucător foarte mare” și a reamintit că argentinianul are în palmares cinci Baloane de Aur.

Portughezul a câștigat săptămâna aceasta pentru a patra oară în cariera sa prestigiosul trofeu Balonul de Aur, atribuit celui mai bun fotbalist al lumii, după ce a ieșit învingător în ancheta organizată de revista France Football, în care i-a devansat pe Lionel Messi și pe francezul Antoine Griezmann, atacantul echipei spaniole Atletico Madrid, scrie Agerpres.

Starul lusitan a anunțat că noul trofeu va ajunge în curând alături de celelalte trei Baloane de Aur, în muzeul său din Madeira (Portugalia). „Toate trofeele mele individuale și colective se află la muzeul meu din Madeira, iar acest Balon de Aur se va alătura celorlalte trei foarte curând. Vizitatorii îl vor putea vedea. Muzeul este o formă de conectare cu oamenii care îl plac pe Cristiano”, a adăugat căpitanul selecționatei Portugaliei.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...