Româna, printre cele mai ușoare limbi de învățat pentru vorbitorii de engleză

by Genko Genko

Limba română este una dintre limbile cel mai ușor de învățat de vorbitorii de engleză, alături de spaniola, franceza sau italiana, în timp ce araba și limbile din Extremul Orient sunt cele mai grele pentru nativii englezi, arată un stidiu citat de Guardian Liberty Voice.

Potrivit site-ului Voxy, nivelul de dificultate al unei limbi nou învățate depinde de mai mulți factori. Spre exemplu cât de apropiat este noul limnaj de cel nativ sau de altele știute, cât de complex este, câte ore se alocă în fiecare săptămână studierii sale, precum și motivarea.

Cele mai ușoare limbi de învățat pentru vorbitorii de engleză sunt spaniola, franceza, portugheza, italiana, româna, chiar și suedeza, olandeza, norvegiana, slovaca li afrikaans.

Puțin mai greu sunt învățate limbile rusă, hindi, vietnameza, turca, poloneza, tailandeza, sârba, greaca, evreiasca și finlandeza.

În ce privește chineza, araba, japoneza și coreeana, acestea sunt printre cele mai grele pentru vorbitorii nativi de engleza, fiindu-le necesar un an și 8 luni pentru a le învăta.
4
1

2

3

CITIȚI ȘI...