(REPORTAJ FOTO) Solidaritate extraordinară în Orașul Demnității din PMAN

by Genko Genko

Orașul Demnității din Piața Marii Adunări Naționale crește pe oră ce trece. Potrivit organizatorilor, pană la această oră peste 170 de corturi s-au instalat în centrul capitalei.

În noaptea de luni spre marți peste 300 de cetățeni au înnoptat în aceste corturi, după ce luni seara cateva mii de protestatari s-au adunat din nou în PMAN.

Iar odată cu creșterea dimensiunii Orașului Demnității cresc și necesitățile locuitorilor acestora. Solidaritatea de care dau dovadă cetățenii este însă de-a dreptul impresionantă. Bătrani, tineri, tinere familii, vin și le aduc manifestanților alimente, pături, apă, fructe și legume.

LOI

De asemenea, curățenia este menținută în mod exemplar. Corturile au coșuri de gunoi și mături. Sunt formate grupuri din cetățeni care mătura periodic teritoriul unde încă nu sunt amplasate corturi.

FR

ER

AR

Cei instalați în Orașul Demnității au însă în continuare nevoie de alimente, apă, coșuri de gunoi și grupuri sanitare.

În corturi sunt instalați cetățeni din toată țara, de la nord și pană la sud. Unii dintre ei chiar și-au scris pe corturi localitățile de unde au venit.

AQ

Impresionant de-a dreptul este faptul că unele tinere familii s-au instalat în corturi cu bebelușii sau copiii care au doar cațiva anișori.

KF

UT

Cu toții sunt hotărați să rămană în Orașul Demnității pană ce revendicările le vor fi ascultate.

AA

AB

AC

AD

AF

AL

FD

GFD

ING

LD

LIJDS

NBV

OKH

OKJ

RE

SD

WQ

CITIȚI ȘI...