Record de pase stabilit de Barcelona într-un meci de Champions League

by Genko Genko

Barcelona a stabilit un record de pase pentru o partidă din UEFA Champions League la meciul disputat marţi seară cu Borussia Monchengladbach, scor 4-0, şi a egalat recordul de 20 de goluri marcate în faza grupelor competiţiei, scrie Mundo Deportivo.

Catalanii au încercat 1.031 de pase la partida cu formaţia germană, iar dintre acestea 930 au fost bune, cifră care reprezintă un record pentru un meci din Liga Campionilor de când se fac astfel de statistici.

În plus, FC Barcelona şi-a egalat recordul de 20 de goluri marcate în faza grupelor Ligii Campionilor, cifră pe care a atins-o şi în sezonul 2011/2012. Au mai reuşit această performaţă Manchester United (1998/1999) şi Real Madrid (2013/2014).

Miercuri seară, are şansa de a egala recordul celor trei echipe sau de a-l depăşi şi Borussia Dortmund, care întâlneşte Real Madrid, în deplasare, în grupa F a Ligii Campionilor. Nemţii au înscris până acum în meciurile din grupa F 19 goluri.

Barcelona a învins, marţi seară, pe teren propriu, cu scorul de 4-0, Borussia Monchengladbach, în ultima etapă a grupei C a Ligii Campionilor. Catalanii vor juca în optimile competiţiei.

CITIȚI ȘI...