Real Madrid pregătește 200 de milioane de euro pentru un atacant englez

by Genko Genko

Real Madrid în frunte cu președintele ei Florentino Perez a înțeles că trebuie să investească masiv în transferuri pentru a face față competițiilor în care este angrenată. Astfel, catalanii vor urma modelul francezilor de la PSG, care au dat loviturile verii trecute, cu transferurile lui Neymar Jr și Kylian Mbappe și pregătesc de zor aducerea lui Harry Kane.

Startul slab de campionat i-a dat de gândit președintelui Florentino Perez care vrea acum să rezolve problemele din atac. Pentru asta, președintele de la Real Madrid este convins că atacantul lui Tottenham Hotspur, Harry Kane, poate fi soluția pentru Zinedine Zidane. Soluția are totuși un preț exorbitant: 200 de milioane de euro! Aceasta este oferta pe care Perez este dispus să o înainteze clubului londonez pentru serviciile atacantului în vârstă de 25 de ani. Primii care au oferit această informație au fost jurnaliștii iberici de la Don Balon care au notat: ”Ultima nebunie a lui Florentino Perez pentru Real Madrid: 200 de milioane de euro pentru un star”.

Tot cei de la Don Balon au scris că internaționalul francez Karim Benzema ar urma să fie vândut de Real Madrid, club care de asemenea ar renunța și la Gareth Bale. Harry Kane este în formă bună la Tottenham unde are 11 goluri marcate în nouă meciuri disputate în acest sezon de Premier League.

94 de goluri a înscris Kane în ultimele trei sezoane, pentru Tottenham. El a adunat 21 de meciuri pentru naționala Angliei în care a marcat 10 goluri.

CITIȚI ȘI...