Protest de amploare în PMAN; Traficul va fi restricționat pe mai multe străzi

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Platforma Civică Demnitate și Adevăr organizează astăzi o manifestație de amploare în Piața Marii Adunări Naționale, la care, potrivit organizatorilor, sunt așteptați o sută de mii de oameni.

Cu această ocazie, traficul pe mai multe străzi adiacente Pieței Marii Adunări Naționale va fi restricționat. Este vorba de străzile 31 august, Pușkin, Columna și Bănulescu Bodoni.

Manifestația de protest va începe de la ora 12:00 și se va desfășura până la ora 22:00. Totodată, organizatorii au anunțat că există posibilitatea ca protestul să fie continuat și în zilele următoare, până ce revendicările cetățenilor vor fi ascultate.

Ministrul de Interne, Oleg Balan, a organizat duminică dimineață o conferință de presă, în care a dat asigurări că poliția a întreprins „absolut toate măsurile necesare” pentru a fi asigurată ordinea publică.

„Cetățenii se vor simți în siguranță în Piața Marii Adunări Naționale. Poliția își va îndeplini obligațiunile”, a declarat Balan, solicitând totodată de la cetățeni să manifesteze pașnic și să coopereze cu forțele de ordine.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...