Președintele Realului a anunțat prețul pentru care poate fi transferat Ronaldo

by Genko Genko

Preşedintele clubului spaniol de fotbal Real Madrid, Florentino Perez, a evocat posibilitatea unui transfer al lui Cristiano Ronaldo la formaţia Paris-Saint Germain, avertizându-i pe conducătorii campioanei Franţei că le va fi aproape imposibil să-l achiziţioneze pe starul portughez.

„Dacă PSG îl vrea pe Ronaldo, va trebui să achite clauza de un miliard de euro şi îl poate lua”, a declarat Perez pentru postul de radio Cacena Cope, referindu-se la clauza de reziliere a contractului dintre internaţionalul lusitan şi clubul madrilen, clauză stabilită încă din 2009!

Sub contact cu Real Madrid până în 2018, Cristiano Ronaldo este anunţat în mod regulat drept posibil recrut pentru campioana Franţei. Însă, până acum, nu au avut loc niciodată negocieri concrete între cele două părţi, referitoare la trecerea triplului câştigător al Balonului de Aur la gruparea de pe Parc des Princes.

„Cristiano e sub contract cu noi și vrem să fie aici și pe viitor, dar în această viață nimic nu e sigur. Momentan, însă, este imposibil un Real Madrid fără Cristiano Ronaldo. Este cel mai emblematic jucător și cel mai bun din lume”, a mai spus Perez.

PSG ar fi făcut în această vară o ofertă de 150 de milioane de euro pentru starul portughez, dar madrilenii au refuzat-o.

CITIȚI ȘI...