Presa britanică: Asasinii lui Putin sunt la Londra şi pregătesc mai multe crime

by Genko Genko

După ce în ultimele două luni au interceptat mai multe bombardiere rusești deasupra Canalului Mânecii, britanicii încep să simtă tot mai mult pericolul rusesc.

Citeşte şi: Marea Britanie ar fi „la mila Rusiei” în cazul unui război, susține un fost oficial britanic

Publicația britanică Daily Star anunță, citând surse din serviciul secret MI5, că mai mulți asasini ai lui Vladimir Putin s-ar află la Londra, gata să comită mai multe crime.

În acest sens, MI5 ar fi informat guvernul britanic că mai mulți cetățeni ruși stabiliți la Londra ar putea fi ținta unor atacuri în perioadă următoare, susține sursa citată.

Se crede că echipa de asasini operează în mai multe moduri, de la otrăviri, la înscenarea unor sinucideri și până la decesuri accidentale, precum saltul de la balcon.

Asasinii despre care se spune că ar fi comis mai multe crime în diverse capitale europene au în echipă și o femeie. Acești asasini ar face parte din serviciile secrete rusești, iar unii dintre ei ar lucra sub acoperire de mai mulți ani.

Citeşte şi: AFP: Responsabilitatea Moscovei în asasinarea lui Litvinenko

Ținta ar urmă să fie inamicii lui Vladimir Putin stabiliți la Londra, care sunt în pericol de moarte, conform Daily Star.

Mai multe morți suspecte ale rivalilor lui Putin

În ultimii ani, în Europa au avut loc mai multe morți suspecte ale unor persoane ce nu au fost pe aceeași lungime de undă cu Vladimir Putin.

În martie 2013, un critic al lui Putin, miliardarul Boris Berezovsky, a fost găsit spânzurat în casa soției sale. Familia a negat ipoteza unei sinucideri, iar fiica Elizaveta a susținut că Putin ar putea fi responsabil.

De asemenea, fostul spion rus Alexander Litvinenko a fost găsit otrăvit cu polonium în 2006, însă se crede că acesta a fost ucis de un fost agent rus, pe nume Andrei Lugovoy.

Citeşte şi; Noi dezvăluiri în cazul Litvinenko: Putin era bănuit de „activități criminale”

CITIȚI ȘI...