Povestea unei campioane olimpice: A vândut vacile părinților pentru a-și îndeplini visul

by Genko Genko

Sportiva americană Kaitlyn Farrington, medaliata cu aur la proba de snowboard halfpipe din acest an la Olimpiada de la Soci, ascunde în spatele acestui succes o poveste pe de-a dreptul incredibilă.

Pentru a-şi vedea visul împlinit, aceasta, dar şi familia ei au fost nevoiţi să facă sacrificii enorme. Pentru a-ţi permite participarea la Olimpiadă, e nevoie de investiţii enorme, bani pe care familia sa nu-i avea. Din această cauză au fost nevoiţi să-şi vândă ferma de vaci pe care o aveau în Idaho. Din cele 250 de vite pe care le aveau, acum nu mai au niciuna.

Spre fericirea acestora, sacrificiile enorme făcute de ei nu au fost în zadar, astfel că familia Farrington a avut marea bucurie de a sărbători la Soci câştigarea titlului olimpic mult visat de fiica lor. Vădit emoţionaţi, aceştia au spus că: „N-am crezut că Kaitlyn va reuşi să obţină un aşa rezultat fabulos împotriva marilor campioane cu care a concurat. Aşteptarea rezultatului ni s-a părut o eternitatea, datorită emoţiilor puternice pe care le-am trăit”.

Pentru succesul de la Soci, Farrington va primi 25 de mii de dolari din partea guvernului american.

CITIȚI ȘI...