Personajul James Bond interpretat de Daniel Craig consumă mai mult alcool decât predecesorii săi

by Genko Genko

Agentul 007 interpretat de actorul britanic Daniel Craig consumă o cantitate de alcool mai mare – în medie, 20 de unităţi per film – faţă de oricare dintre versiunile precedente ale personajului James Bond, potrivit unui articol publicat în revista The Grocer.

Starul britanic Daniel Craig a interpretat de trei ori personajul James Bond şi va putea fi văzut pentru a patra oară în acest rol în filmul „Spectre”, care va avea premiera mondială pe 26 octombrie.

Pe locul al doilea în acest top insolit se află versiunea interpretată de Pierce Brosnon, cu un consum mediu de alcool de 12 unităţi per film.

Poziţia a treia este împărţită de actorii Sean Connery şi Roger Moore – cu 11 unităţi per film.

George Lazenby ocupă locul al patrulea, cu un consum mediu de 9 unităţi de alcool, pentru filmul „În slujba Majestăţii Sale/ On Her Majesty’s Secret Service”, din 1969.

Timothy Dalton, care a jucat rolul James Bond în două filme, se află pe poziţia a cincea, cu un consum mediu de alcool de 4,5 unităţi per film.

Potrivit acestui studiu, creşterea cantităţii de alcool pe care o consumă James Bond se datorează recompenselor financiare tot mai mari pe care le primesc producătorii francizei „James Bond” pentru plasarea de produse – băuturi alcoolice – în filmele din această serie. Brandul de votcă Belvedere sponsorizează următorul film cu agentul 007, „Spectre”, iar spectatorii pot să se aştepte să vadă numele brandului în anumite secvenţe din lungmetrajul citat.

Filmul „Spectre”, regizat de Sam Mendes, va fi lansat pe 26 octombrie în Marea Britanie şi pe 6 noiembrie în restul lumii.

CITIȚI ȘI...