Pe 2 martie traficul rutier va fi parțial sistat pe mai multe artere ale capitalei

by Genko Genko

La data de 2 martie 2013, în Chişinău urmează să fie desfăşurate activităţi comemorative consacrate Zilei Memoriei, pe parcursul cărora Inspectoratul General al Poliției va realiza un complex de măsuri pentru asigurarea ordinii publice şi bunei desfăşurări a evenimentului.

În acest context, Inspectoratul Național de Patrulare solicită conducătorilor auto să se abţină de la deplasarea cu automobilele personale în zona din centrul capitalei, să nu parcheze unităţile de transport pe traseele de deplasare a marşului memoriei, să se conformeze necondiţionat indicaţiilor agenţilor poliţiei rutiere şi să aibă o atitudine tolerantă faţă de posibilele dificultăţi apărute în circulaţie.

Pe parcursul deplasării marşului memoriei, va fi parţial sistată circulaţia rutieră pe itinerarul Piaţa Marii Adunări Naţionale – bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt – str. Ismail – str. Pan Halippa – Complexul memorial „Eternitate”, în intervalul de timp 10:00 -11:00.

Inspectoratul Național de Patrulare vine cu scuzele de rigoare pentru eventualele incomodităţi create şi mizează pe înţelegerea corectă de către cetăţeni, a necesităţii întreprinderii acestor măsuri de securitate, menite să asigure buna desfăşurare a evenimentului.

Menționămcă la 2 martie se împlinesc 22 de ani de la începerea conflictului armat de pe Nistru.

CITIȚI ȘI...