Patru tineri care au furat o mașină, cu trei echipaje ale poliției pe urmele lor (VIDEO)

by D M
Distribuiti mai departe...

Patru tineri, printre care trei minori, au fost reținuți de polițiștii, după ce au furat o mașină care era parcată în sectorul Ciocana din capitală. Individul care se afla la volanului autoturismului a fost somat de nenumărate ori să stopeze, însă nu s-a conformat. După o cursă ca în filme, care a durat câteva minute, individul, împreună cu alți trei prieteni, au fost imobilizați și reținuți.

Proprietara unui automobil a observat azi dimineață că mașina nu mai este în locul unde a parcat-o cu o seară înainte și a sunat la 112.

La scurt timp, la intersecția străzii Grădina Botanică cu Pădurii, mașina respectivă a fost observată de polițiști, iar conducătorul a fost somat să oprească. Acesta a refuzat categoric, continuând deplasarea, punând în pericol viața, atât a participanților la trafic, cât și a pasagerilor aflați în automobilul. După câteva minunte, în comuna Bubuieci automobilul a fost stopat forțat. Șoferul pentru a se eschiva de poliție, a deteriorat automobilul de serviciu, frânând brusc și efectuând o manevră cu spatele.

La volan se afla un minor, de 17 ani, iar în calitate de pasageri, 3 prieteni cu vârsta de 16, 17 și 18 ani, toți locuitor ai municipiului Chișinău.

La fața locului a fost solicitată grupa operativă și documentare accidente rutiere, care va investiga în continuare cazul pentru a stabili toate circumstanțele.

Tineri reținuți de ofițerii de patrulare pentru că au furat un automobil

Tineri reținuți de ofițerii de patrulare pentru că au furat un automobil4 tineri, dintre care 3 minori au fost reținuți de polițiștii INSP al IGP la scurt timp după ce au furat o mașină din sectorul Ciocana din capitală. Proprietara unui automobil a observat azi dimineață că mașina nu mai este în locul unde a parcat-o cu o seară înainte și a sunat la 112.La scurt timp, la intersecția străzii Grădina Botanică cu Pădurii, mașina respectivă a fost observată de polițiști, iar conducătorul a fost somat să oprească. Acesta a refuzat categoric, continuând deplasarea, punând în pericol viața, atât a participanților la trafic, cât și a pasagerilor aflați în automobilul. După câteva minunte, în comuna Bubuieci automobilul a fost stopat forțat. Șoferul pentru a se eschiva de poliție, a deteriorat automobilul de serviciu, frânând brusc și efectuând o manevră cu spatele. La volan se afla un minor, de 17 ani, iar în calitate de pasageri, 3 prieteni cu vârsta de 16, 17 și 18 ani, toți locuitor ai municipiului Chișinău.La fața locului a fost solicitată grupa operativă și documentare accidente rutiere, care va investiga în continuare cazul pentru a stabili toate circumstanțele.

Gepostet von Inspectoratul Național de Securitate Publică al IGP am Dienstag, 21. Juli 2020

sursa: jurnal.md


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...

Comments are closed.