Noi detalii privind corupția în fotbal: Un fost portar al echipei naționale, reținut pentru 72 de ore

by Genko Genko

Trei fotbaliști ai echipei Dinamo-Auto, antrenorul, directorul și administratorul clubului au fost reținuți de către Centrul Național Anticorupție pentru 72 de ore, aceștia fiind suspectați de acte de corupție.

Toți aceștia, alături de doi cetățeni străini au fost reținuți vineri, în urma meciului cu FC Dacia Chișinău, pierdut de către Dinamo-Auto cu scorul de 2:6.

Printre cei reținuți se numără și Evgheni Matiughin, portarul echipei, care a cochetat și cu echipa națională, prinzând câteva minute între buturile tricolorilor în anii precedenți. De asemenea, este reținut fundașul Serghei Diulgher, dar și antrenorul echipei, Igor Negrescu.

Aceste persoane se află în prezent la judecătoria Buiucani. De asemenea, doi cetățeni străini, care sunt suspectați că ar fi aranjat partida, sunt reținuți pentru 72 de ore. Potrivit surselor noastre, cetățenii străini ar face parte dintr-o rețea internațională de trucare a meciurilor.

Amintim că ieri, la încheierea meciului, douăsprezece persoane au fost escortate de ofiţerii CNA şi procurorii anticorupţie. Acestea sunt vizate în dosare de spălare de bani, dare de mită şi manipularea unui eveniment sportiv.

CITIȚI ȘI...