Ne-au mințit interpreții? Reprezentanții Unite spun că nimeni nu a refuzat, iar concertul va avea loc

by Genko Genko

Reprezentanții companiei Unite spun că la concertul de duminică, organizat la Moldexpo, vor participa toți interpreții, asta deși nouă din ei au anunțat că refuză să cânte la evenimentul, catalogat de internauți drept „concertul mafiei”.

Contactați de Independent.md, reprezentanții Unite au spus că evenimentul se va desfășura conform planului, care poate fi găsit pe pagina oficială a companiei. Mai mult, ei spun că niciun interpret nu a refuzat oferta Unite, aceștia urmând să cânte duminică la Moldexpo.

Întrebați dacă pe scenă se vor regăsi Ștefan Bănică, Dan Balan, Vera Brejneva sau Pasha Parheni, interpreți care au anunțat că nu vor mai participa la concertul de la Moldexpo, aceștia ne-au asigurat că „da, vor participa”, refuzând să ofere mai multe detalii.

Citește și: (GRAFIC) Lista interpreților care vor cânta la „concertul mafiei”; Câțiva au renunțat

Amintim că, nouă interpreți au anunțat că renunță să mai participe la concertul de la Moldexpo, organizat de la aceeași oră cu protestul din Piața Marii Adunări Naționale. Totodată, Loredana și Pavel Stratan au declarat că vor boicota evenimentul de la Orhei, programat tot pentru duminică.

CITIȚI ȘI...