Mocanu: De dragul lui Plahotniuc, Voronin va da buzna în studiouri și va urina pe pereți

by Genko Genko

Liderul Mișcării Populare ”Antimafie”, Sergiu Mocanu, a comentat în stilu-i caracteristic ieșirile din ultimul timp ale lui Vladimir Voronin, care a ajuns chiar și să intervină telefonic în unele emisiuni, când nu demult era destul de greu de convins și să participe ca invitat special.

Într-o postare pe blog, Mocanu sugerează că liderul PCRM nu prea mai e responsabil de propriile gesturi și că nu ar fi tocmai rațional. ”Voronin demult nu mai decide nimic, în locul lui o fac niște năluci, care coboară direct din cosmos și îi șoptesc ceva la ureche. Le vede și le aude doar el, dar asta este suficient ca Voronin să fie fericit cu inițiative și cu reacții fulgerătoare”, scrie liderul ”Antimafie”.

”Telefonatul la televiziune este doar începutul, după asta el va da busna în studiouri, îi va scuipa pe cei aflați acolo, va răsturna mesele și se va urina pe pereți. Nimic neobișnuit pentru oameni aflați în situația lui, toți fac la fel, în cazul lui Voronin este grav doar faptul că el rămâne persoană publică și le face pe toate ‘on line’”, continuă Mocanu.

Acesta lasă de înțeles că Vladimir Voronin ar fi folosit într-un joc politic de către fiul acestuia, care se află în complicitate cu oligarhul Vladimir Plahoniuc. ”Există voci care spun că Voronin, atunci când avea discernământ și a aflat că va fi vizitat de extratereștri, ar fi lăsat un testament în care îi cerea lui Oleg să-l izoleze de societate la prima bănuială că s-a dus… Oleg – fiul, în complicitate cu Plahotniuk, au dosit testamentul, și îl folosesc acum pe rol de ”Făt Frumos” în luptă cu balaurul Antifa. Balaur cu trei capete: Tkaciuk, Petrenco și Munteanu și cu o coadă lungă, lungă ce ajunge tocmai la Moskova. De coada aia trag toți inamicii viitorului european al țării lui Plahotniuk: Platon, Ciornîi, Curtoglo și alți “dușmani renumiți “și cunoscuți fiecărui moldovean care își dorește o viață plină de plăceri lumești în brațele celui mai iubit proxenet”.

”Presa lui Plahotniuk muncește la greu, în nopți albe, pentru a-l înzestra pe Voronin cu toate armele necesare, de la paloșe idiologice până la buzdugane euroconforme, doar de ar reuși sărmanul să le asigure un viitor fără griji, și lui Plahotniuk, și lui Oleg, și tuturor blogherilor și jurnaliștilor de companie. Doar de ar reuși pănă va trebui pus în cămașă de forță”, încheie liderul Antimafie.

CITIȚI ȘI...