Mocanu acuză că este sabotat la Nisporeni

by Genko Genko

Liderul Partidului Mișcarea Populară Antimafie, Sergiu Mocanu, declară că președintele raionului Nisporeni, Bîtca Vasile, reprezentatul Partidului Democrat, i-ar sabota întâlnirile cu alegătorii în această localitate.

Conform lui Mocanu, la ordinul acestuia miercuri, 27 februarie, a fost deconectată energia electrică în studioul televiziunii locale, astfel emisiunea la care trebuia să participe nu a mai avut loc.

Totodată, Mocanu mai adaugă că deși are un contract de arendă cu Casa de Cultură din Nisporeni, locul unde duminică, 2 martie, ar urma să aibă loc o întâlnire cu alegătorii, Bîtca l-ar fi amenințat pe directorul instituției că-l va destitui din funcție dacă va permite desfășurarea evenimentului.

Acuzele liderului Antimafie nu se opresc aici, el mai adăugând că ar fi organizate ”grupuri de provacatori pentru a împrăștia lumea”.

”Adunarea MPA se va desfășura în locul și ora stabilită, iar consecințele sunt pe responsabilitatea celor care încearcă să zădărnicească adunarea noastră. Despre acest lucru i-am anunțat pe procurorul și comisarul de poliție a raionului Nisporeni”, încheie Mocanu într-o postare pe Facebook.

Independent a încercat să-l contacteze pe președintele raionului Nisporeni în repetate rânduri, dar acesta nu a răspuns la telefoanele de contact care sunt postate pe pagina Consiliului Raional.

CITIȚI ȘI...