Messi a refuzat prelungirea contractului cu Barcelona

by Genko Genko

Ediția de luni a cotidianului Marca a dezvăluit un episod petrecut în această vară. În luna iulie, Lionel Messi i-ar fi anunțat pe oficialii Barcelonei că nu vrea să își prelungească înțelegerea care îi va expira în iunie 2018.

Starul argentinian se afla la momentul respectiv în vacanță cu soția și cei doi copii. Când a fost contactat de gruparea „blaugrana” pentru a discuta despre prelungire, Messi (29 de ani) a avut un răspuns surprinzător: „să așteptăm până la finalul contractului pentru a vedea ce ne rezervă viitorul”.

Totuși, se pare că Messi a vorbit după acel moment cu tatăl său și cu încă o persoană care l-ar putea influența și pare dispus să nu aștepte încă un an și jumătate pentru a prelungi contractul.

„Nu știm ce se va întâmpla pe viitor, dar vom încerca să îl convingem pe Leo că acesta este cel mai bun club din istorie”, a spus Josep Maria Bartomeu, președintele catalanilor.

Presa iberică anunța cu o lună în urmă că Messi a cerut un paragraf special în noul contract, prin care să aibă posibilitatea de a pleca de pe Camp Nou fără probleme, dacă se va hotărî să revină la clubul său de suflet, Newell’s Old Boys.

Oficialii catalani nu au luat în calcul acceptarea unei astfel de clauze, mai ales că Messi mai are în faţă câţiva ani buni de jucat la nivel înalt. Noul contract al lui Messi cu FC Barcelona ar urma să fie valabil până în 2021, atunci când argentinianul va avea 34 de ani.

CITIȚI ȘI...