Mărturia unei femei care a ratat cursa avionului MH17 prăbușit în Ucraina

by Genko Genko

O femeie a ratat cursa avionului MH17 prăbușit în Ucraina, joi, la bordul căruia se aflau 298 de persoane.

„Sunt cutremurată, nici nu ştiu ce să fac, mă simt rău fizic. Am plecat cu un taxi de la hotelul Hilton din Haga către aeroport şi am plâns. Simt că mi s-a dat o a doua şansă şi sper să ajung acasă în siguranţă şi că îmi voi vedea familia din nou”, a declarat femeia.

În total, 298 de persoane, printre care 154 de pasageri olandezi, se aflau la bordul avionului companiei Malaysia Airlines care s-a prăbușit joi în estul Ucrainei în timp ce zbura pe ruta Amsterdam-Kuala Lumpur, a informat vicepreședintele filialei europene a companiei malaeziene.

Citește și: (VIDEO și FOTO) Un avion cu 295 de oameni la bord s-a prăbușit în Ucraina; Ultimele informații

„La bord, se aflau 283 de pasageri și 15 membri ai echipajului”, a declarat Huib Gorter, vicepreședinte al filialei europene a Malaysia Airlines, în cursul unei conferințe de presă desfășurate la Aeroportul Amsterdam Schiphol.

Conform ultimelor informații, printre victime se numără 154 de olandezi, 43 de malaezieni (inclusiv membrii echipajului), 27 de australieni, 12 indonezieni, nouă britanici, patru germani, patru belgieni, trei filipinezi și un canadian, identitatea a 41 de pasageri nefiind încă stabilită.

CITIȚI ȘI...