Liderul DA, Andrei Năstase s-ar fi întâlnit cu Alexandru Vîlcu, omul din umbră al lui Igor Dodon

by D M

Liderul DA, Andrei Năstase s-ar fi întâlnit luni, 5 iulie, cu Alexandru Vîlcu,  cunoscut ca omul din umbră al lui Igor Dodon și care-i asigură liderului socialist legătura cu KGB-ul. Dezvăluirea a fost făcută de Renato Usatîi, marți 6 iulie, în timpul dezbaterilor electorale de la Jurnal TV. El l-a întrebat despre ”întâlnirea de taină” pe deputatul Dinu Plîngău, reprezentantul Platformei DA la dezbateri.

”Usatîi: Dvs. cunoașteți că ieri, la orele unu, Vîlcu împreună cu Năstase au urcat împreună într-un Hyundai alb și au vorbit acolo 15 minute, după care Vîlcu și-a pus masca și a ieșit?

Dinu Plîngău: Probabil aveți o imaginație foarte bogată.

Usatîi: Domnule Plîngău, dvs. nu cunoașteți unde se află cea mai apropiată stație de troleibuz și îmi vorbiți mie de imaginație?

Plîngău: Eu merg cu troleibuzul în comparație cu dumneavoastră, care sunteți însoțit de zece bodyguarzi.

Usatîi: Da, eu merg așa deoarece lupt cu oamenii corupți. Năstase, ieri, a stat lângă sediu și a vorbit cu Vîlcu. Eu l-am întrebat pe Plîngău, el a spus că nu cunoaște despre asta, îl voi mai întreba personal și pe Năstase.

Terminați cu propaganda, când stați pe scenă la proteste în 2016, achitate de mine personal, atunci tăceați și nu vorbeați nimic, nici de Laundromat și totul vă aranja”, a conchis liderul Blocului electoral ”RENATO USATÎI”.

Amintim că în 5 mai 2020, Dumitru Diacov, Vladimir Andronachi, Eugeniu Nichiforciuc și fostul director al SIS Vasile Botnari au fost surprinși de reporterii unui portal de știri intrând și ieșind dintr-un hotel din Chișinău, după o întrevedere cu Alexandru Vâlcu, personajul extrem de influent din anturajul președintelui Igor Dodon. Potrivit sursei, întrevederea ar fi durat mai multe ore. Aceasta a avut loc în perioada în care se vehicula despre disensiuni grave în interiorul PD. Atunci, un grup de legislatori PD insista pe ieșirea de la guvernare și provocarea alegerilor anticipate, iar altul – pe rămânerea la putere alături de PSRM. 

 

CITIȚI ȘI...

Lasa un comentariu