„Jocurile foamei” în Rusia: Se lansează un show TV unde sunt permise crime, violuri și lupte

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

În Rusia se va lansa o emisiune care va semăna extrem de mult cu „Jocurile Foamei”. Totul este diferit față de orice alt show. Aici sunt permise crimele, violurile sau bătăile.

Emisiunea din Rusia va fi transmisă online pentru ca toată lumea să o poată vedea. În ea, 30 de participanți se vor putea duela pentru un premiu incredibil, de 1,5 milioane de euro.

Emisiunea se va numi „Jocul 2: Iarna”, va avea 30 de participanți cu vârste de peste 18 ani și va putea fi urmărită online.

Fiecare dintre participanți va trebui să plătească aproape 160.000 de euro pentru a putea concura pentru premiul cel mare.

O altă regulă pe care aceștia trebuie să o îndeplinească va fi ca cei înscriși să fie sănătoși mintal, iar unii dintre aceștia vor putea participa gratuit dacă vot fi selectați în urma unui sondaj online.

Concursul se va desfășura în sălbăticia din Siberia, unde cei selectați vor fi nevoiți să lupte pentru viața lor timp de nouă luni.

Fiecare concurent va primi cuțite și va trebui să vâneze și să pescuiască pentru a-și asigura hrana, iar pe lângă asta vor trebui să îndure și temperaturi de -40 de grade înconjurați de animale sălbatice, scrie evz.ro.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...