Iohannis: Dragi români, mergeți la vot și nu lăsați pe altul să hotărască în locul vostru ce se întâmplă cu România

by Genko Genko

Președintele României, Klaus Iohannis, i-a îndemnat vineri pe români să meargă să voteze la alegerile parlamentare din 11 decembrie.

„Am ajuns la finalul campaniei electorale și, în acest moment, mesajul cel mai important pe care vreau să îl dau românilor este unul clar și simplu: Dragi români, mergeți la vot! Mergeți la vot și nu lăsați pe altul să hotărască în locul vostru ce se întâmplă cu România noastră! Indiferent dacă aveți o opțiune sau încă nu aveți este important să mergeți să votați”, a spus șeful statului, într-o declarație susținută la Palatul Cotroceni.

El a subliniat importanța alegerilor de duminică.

„S-a spus în aceste zile că această campanie electorală nu a reușit să emoționeze, nu a reușit să producă o emoție cum au reușit alte campanii electorale. Totuși, ziua votului produce emoție. Duminică mergem și alegem Parlamentul României pentru următorii patru ani. Este o alegere importantă. Este importantă pentru că vrem împreună să continuăm să facem România mai bună. Este importantă fiindcă trebuie împreună să construim o Românie puternică și prosperă”, a afirmat Iohannis.

Șeful statului român a arătat că absenteismul în ziua votului nu este niciodată o soluție.

„În democrație alegătorul devine activ și participant numai în ziua votului. Nu ratați, dragi români, această ocazie, mergeți și votați chiar dacă vă hotărâți în ultimul moment pe cine să votați”, a adăugat Iohannis.

CITIȚI ȘI...