Încă 73 de șoferi prinși beți la volan

by Genko Genko

Inspectoratul Național de Patrulare continuă să desfășoare pe întreg teritoriul ţării acțiunea „Zero grade” ce are ca scop depistarea și disciplinarea șoferilor în stare de ebrietate alcoolică sau narcotică.

În acest sens, inspectorii de patrulare au efectuat mai multe acțiuni de combatere a acestui flagel. În acțiune au fost implicate toate subdiviziunile teritoriale ale INP: Brigada de patrulare Centru, Regimentul de patrulare Nord și Batalionul de patrulare Sud.

Astfel, ca urmare a măsurilor întreprinse, au fost documentați 73 șoferi pentru conducerea autovehiculului în stare de ebrietate alcoolică.

Totodată, în cadrul acestei acțiuni polițiștii au înmînat șoferilor din toată țara circa 700 broșuri ”Cu mintea trează” care fac parte din noua Campanie naţională de comunicare privind reducerea consumului de alcool în rândul populaţiei din Republica Moldova lansată de Ministerul Sănătăţii în colaborare cu Biroul Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii (OMS) din Republica Moldova și Inspectoratul Național de Patrulare.

CITIȚI ȘI...