Guvernul are noi viceminiștri; Cimbriciuc, numit la Apărare

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Miercuri, în cadrul ședinței Guvernului, au fost numiți mai mulți viceminiștri, în timp ce alții au fost eliberați din funcție.

La Ministerul Apărării a fost numit fostul deputat PLDM Alexandru Cimbriciuc, care a fost legislator între 2009 și 2015.

Tot un PLDM-ist a fost numit și în funcția de viceministru al Justiției. Este vorba despre Sergiu Gurduza, în vârstă de 29 de ani, care a activat și anterior în cadrul Ministerului.

Și Ministerul Finanțelor are un nou viceministru. În locul lui Ștefan Crengă, deputat PLDM, a fost numit Simion Botnari.

Ministerul de Interne are doi noi viceminiștri: Ion Țurcan – comandant al Brigăzii de Poliţie cu Destinaţie Specială „Fulger” a Inspectoratului General al Poliţiei al Ministerului Afacerilor Interne, și Oleg Babin, fost șef al Direcției Generale Resurse Umane al MAI, în prezent șef adjunct al Academiei de Poliție Ștefan cel Mare.

Nicolae Olaru a fost numit în funcția de viceministru al Agriculturii și Industriei Alimentare, iar Anatol Usatîi a fost numit viceministru al Transporturilor și Infrastructurii Drumurilor.

Primarul orașului Hîncești, Alexandru Botnari, a fost numit în funcția de viceministru al Dezvoltării Regionale și Construcțiilor.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...