(FOTO) Un instalator britanic a câştigat o adevărată avere la Loto. Ce a făcut a doua zi după ce a aflat că e milionar

by Genko Genko

Nici măcar cele 14 milioane de lire sterline, premiul cel mare al loteriei, nu l-au făcut pe un bărbat din Marea Britanie să renunţe la job-ul său de instalator.

John Doherty, în vârstă de 52 de ani, şi soţia sa Alison, cu doi ani mai mică decât el, au câştigat pe doi iulie anul acesta 14.671.343 de lire, dar pentru că a doua zi trebuiau să plece în vacanţă cu copiii, au ascuns biletul câştigător într-o lanternă şi şi-au văzut liniştiţi de vacanţă. Abia la întoarcere au mers să îşi ridice premiul, povestesc jurnaliştii de la Metro.


John a decis ca a doua zi după ce şi-a încasat premiul să continue să îşi onoreze angajamentele de instalator şi să meargă în casele oamenilor. Ba mai mult, primul lucru pe care l-a făcut cu suma câştigata a fost să îşi plătească un curs de specializare, în valoare de 780 de lire, pentru a putea lucra şi cu ţevile de gaz. S-a răsfăţat totuşi cu o autoutilitară nou-nouţă, marca Mercedes, pentru business-ul său.


„Continui să lucrez. Nu s-a schimbat absolut nimic. Îmi place foarte mult ceea ce fac. Fac asta doar pentru că îmi place. Te face să fii modest şi sunt aceeaşi persoană ca înainte de premiu. Am muncit foarte mult pentru a-mi construi această afacere, de ce aş renunţa la tot acum?” a explicat John.

Chiar şi profesoara sa de la curs l-a lăudat: Este un student model.

CITIȚI ȘI...