(FOTO) Un designer român a cucerit America, prin ținute inspirate din portul tradițional

by Genko Genko

Dorin Negrau a făcut furori la Mercedes-Benz New York Fashion Week Fall 2015 cu ținutele din colecția „Brides’S – the story continues”, inspirată din portul tradițional românesc din Transilvania.

Drept urmare, designerul român a fost nominalizat la premiile americane CLIO, după cum a confirmat Dorin Negrau pentru Ziare.com.
скачанные файлы

Atât de bine a prins colecția „Brides’S – the story continues” la public, încât toate ținutele lui Dorin Negrau au fost cumpărate imediat după prezentarea care a avut loc în aceeași zi cu cele ale caselor Ralph Lauren, Calvin Klein și Mark Jacobs.

3

Mai mult decât atât, turbanul purtat de mireasa din prezentare a făcut furori în rândul rușilor care au comandat 1.000 de astfel de modele, după cum au transmis reprezentanții designerului.
2
„Cu ocazia acestui eveniment, am primit și solicitarea reprezentanților Institutului Costumului din New York de a fi prezenți la show-ul nostru, în vederea participării, respectiv selectării unor piese din colecția noastră pentru o expoziție viitoare din cadrul Metropolitan Museum”, a spus Negrau.
1

CITIȚI ȘI...