(FOTO) TOP 10 locuri superbe în care iarna nu vine niciodată

by Genko Genko

Dacă sunteți nostalgici după timpul frumos de vară și vă tot gândiți la soare și zile călduroase, deși în termometre avem temperaturi negative, vă prezentăm zece locuri perfecte, în care iarna nu vine niciodată.

Puerto Rico

În statul insular asociat Statelor Unite ale Americii nu veţi vedea niciodată zăpadă sau lapoviţă. Doar nisip alb, plaje imense, palmieri, soare strălucitor şi temperaturi medii anuale cuprinse între 24 şi 29 de grade.

porto

Marea Barieră de Corali

Marea Barieră de Corali este cel mai mare sistem de recif de corali din lume, cuprinzând aproximativ 3000 de recifuri și 300 de insule. Plin de apariţii surprinzătoare, reciful este o lume unică, iar Marea – o minunată expediţie în împărăţia apelor.

marea_bariera_98221200

Deşertul Sahara

Cu temperaturi de până la 60 de grade Celsius, ţinutul saharian nu va permite niciodată frigului să domine. Iubitorii cămilelor vor fi încântaţi să-şi petreacă timpul în acest ţinut.

sahara

Santa Lucia

Mica insulă din Ahipeleagul Caraibelor are parte de o climă caldă, tropicală, pe tot parcursul anului. Plaje misterioase, privelişti spectaculoase şi soarele arzător, vă vor bucura necondiţionat.

3-St_Lucia

Vestul Africii de Sud

Caracterizată prin ierni blânde, temperaturi plăcute, subtropicale, zona din vestul Africii de Sud este mai mult însorită şi caldă.

africcc

Seychelles

Temperaturile în Seychelles foarte rar scad sub 24 de grade sau depăşesc 32 de grade. Asta înseamnă că puteţi să vă scăldaţi şi să înotaţi tot timpul anului.

1_16

Deşertul Wadi Rum

Cu temperaturi ce se apropie de 50 de grade Celsius, cei care vor să scape de ger vor fi surprinşi de splendoarea deşertului.

22

Belize

Singurele bucăţi de gheaţă pe care le veţi vedea aici sunt cele din coctailul pe care îl savuraţi sub dezmierdarea caldă a soarelui Caraibelor.

bbb

Riviera Maya

Un paradis ce se bucură tot timpul de temperaturi tropicale de 26 de grade Celsius, fluctuaţiile anuale nefiind mai mari de 4-6 grade.

maua

Fiji

Nici aici nu veţi vedea niciodată zăpadă şi lapoviţă. Pe ordinea zi find raze de soare, priveţişti excepţionale, palmieri şi plaje nisipoase.

dddd

CITIȚI ȘI...