(FOTO şi VIDEO) Se naşte un nou superstar pe piaţa telefoanelor mobile

by Genko Genko

O companie chineză pare hotărâtă să urce pe piaţa asiatică păstrându-şi ideea fundamentală: să ofere cele mai bune gadgeturi la cele mai mici preţuri posibile.

Compania chineza Xiaomi o duce tot mai bine. Din septembrie anul trecut şi până acum ar fi vândut peste 10 milioane de modele MI-3. Informaţia vine după ce, acum câteva zile, Xiaomi a anunţat că a vândut mai multe telefoane în prima jumătate a lui 2014 decât în întreg anul trecut.

Citeşte şi:(FOTO) Cum va arăta iPhone 6: Cele mai recente imagini, după intrarea în producţie a noului smartphone de la Apple
2
Anunţul de acum a fost făcut de CEO-ul Xiaomi, Lei Jun. Pentru a sărbători acest lucru, compania a lansat o variantă Champagne Gold a telefonului Xiaomi MI-3, disponibilă pentru moment doar în China. Smartphone-ul costă 177 de euro şi vine în varianta cu 16 GB, scrie gsmarena.

Xiaomi MI-3 are ecran de 5 inch la rezoluţia 1080 x 1920p cu o densitate de pixeli pe inch de 441. Telefonul are cip Snapdragon 800 cu procesor quad-core la 2.3 GHz, Adreno 330 şi 2 GB de RAM. Sistemul de operare e Android 4.2.1. Există şi două camere, una principală de 13 MP şi o alta secundară de 2 MP.
3
Xiaomi şi-a propus să se extindă în acest an. Compania operează în China, Taiwan, Hong Kong şi Singapore. Pe lista ţărilor în care va ajunge în acest an se numără India, Brazilia, Rusia, Mexic, Malaiezia, Filipine, Indonezia, Thailanda, Vietnam şi Turcia.

Citeşte şi: (FOTO) Gata cu ecranele sparte ale smartphone-urilor; Cercetătorii au găsit soluţia

CITIȚI ȘI...