(FOTO și VIDEO) O statuetă Oscar care prizează cocaină, amplasată pe Hollywood Boulevard

by Genko Genko

O statuetă Oscar în mărime naturală, care prizează cocaină, a fost expusă joi seară pe celebrul Hollywood Boulevard din Los Angeles, cu doar câteva zile înainte de decernarea celor mai importante trofee din cinematografia americană.

Statuia, realizată de artistul stradal Plastic Jesus, stă în genunchi, sprijinindu-se pe toate cele patru membre, şi prizează două linii de cocaină cu ajutorul unei cărţi de credit, informează site-ul mashable.com.

Statuia a fost expusă joi pe Hollywood Boulevard, în zona La Brea Avenue, la doar câţiva metri de locul în care poliţia va organiza un cordon de securitate şi va închide străzile din jur, pentru ca celebrităţile să poată să păşească pe covorul roşu la gala premiilor Oscar, duminică seară.
rs_600x600-150219132354-600.plastic-jesus-oscars-rogue-statue2
„Statuia vrea să atragă atenţia asupra unei probleme ascunse de la Hollywood, dependenţa de droguri, care afectează sute de persoane din industria de divertisment. Ea este în marte parte ignorată până când moare vreun actor celebru”, a spus Nick Stern, un fotograf care colaborează cu Plastic Jesus.

2

Potrivit revistei Variety, artistul stradal Plastic Jesus a luat între timp statuia de pe Hollywood Boulevard şi a dus-o în studioul său de creaţie. Artistul intenţionează să o expună din nou duminică, pe Melrose Avenue.

CITIȚI ȘI...