(FOTO şi VIDEO) Mazda MX-5, cea mai vândută maşină sport cu două locuri din toate timpurile, îşi dezvăluie noua înfăţişare

by Genko Genko

Mazda mai face un pas înainte şi deschide un nou capitol pentru legendara MX-5. Lansarea globală a celei de-a patra generaţii de MX-5 este programată pentru începutul lunii septembrie.

După 25 de ani şi trei generaţii, Mazda deschide un nou capitol pentru legendarul model MX-5. Compania va dezvălui următorul model al celei de-a patra generaţii unui public exclusiv, în cadrul a două evenimente speciale, în Spania, la începutul lunii septembrie.

Citeşte şi: 5 sfaturi utile: cum să-ţi răcoreşti maşina în arşiţa verii

2014-mazda-mx-5-miata_100444783_m
Următorul model va fi dezvăluit unui public exclusiv, în perioada 3-4 septembrie in Barcelona, în acelaşi timp cu evenimentele similare din Japonia şi SUA. Apoi pe 6 septembrie, va fi expus fanilor entuziaşti din întreaga Europă, în acelaşi oraş din Spania.
2014-mazda-mx-5-miata_100444794_m
Sub sloganul „Long live the Roadster”, se vor celebra 25 de ani de existenţă MX-5.

Până în anul 1989 au fost produse aproape 945.000 de modele MX-5. Principiul câştigător care stă la baza modelului care a reînviat piaţa maşinilor cu două locuri a constat întotdeauna în plăcerea de a conduce, bazat pe un design aerisit şi pe un echilibru perfect în ceea ce priveşte greutatea pe punţi.

MX-5 deţine recordul Guiness pentru cea mai vândută maşină sport cu două locuri din toate timpurile.

Citeşte şi: Audi vrea să transforme amortizoarele modelelor sale în generatoare de curent electric

2014-mazda-mx-5-miata_100444827_m
„Este produsul care simbolizează cel mai bine spiritul Mazda de sfidare a convenţionalului şi plăcerea de a conduce”, a declarat Jeff Guyton, preşedinte şi CEO Mazda Motor Europe.

CITIȚI ȘI...