(FOTO și VIDEO) Concert la Moldexpo: Oamenii recunosc că evenimentul a fost organizat de oligarhi

by Genko Genko

În timp ce în Piața Marii Adunări Naționale peste 100 de mii de oameni au venit să „ceară țara înapoi” de la guvernarea „mafiotă, criminală și coruptă”, la Moldexpo se desfășoară un concert organizat de compania Unite.

Dacă în PMAN participă cetățeni din toată Republica Moldova, reprezentanței ai tinerilor, profesorilor, medicilor, veteranilor de pe Nistru, dar și cetățeni care s-au întorc din străinătate pentru acest protest, la concertul organizat de Unite vedem câțiva zeci de tineri, care au venit să se distreze, nefiind la curent cu ceea ce se întâmplă în țară.

Oamenii care au venit la concert spun că acesta ar fi organizat de „oligarhii de la guvernare” pentru a ascunde protestul din PMAN, asta însă nu-i împiedică să se distreze.

Sensibilizați în urma sutelor de mesaje ale internauților, care au catalogat evenimentele de la Moldexpo și Orhei drept „concerte ale mafiei”, mai mulți interpreți au anunțat că renunță să mai participe la concertul de la Moldexpo, în timp ce doi au refuzat să cânte la Orhei.

Totuși, astăzi compania a publicat noul program al concertului. Astfel, la Moldexpo urmează să cânte mai mulți interpreți români, printre care Naguale, Delia, Alexandra Stan, Antonia, Alex Velea și alții.

Natalia Gordienko este unica interpretă autohtonă care va cânta la concertul catalogat de internauți drept „concertul mafiei”. Nicolai Baskov și Filip Kirkorov sunt interpreții ruși care ar urma să cânte la Moldexpo.

1

2

3

4

6

7

8

9

CITIȚI ȘI...