(FOTO) Putin are o nouă amantă? A fost surprins în compania unei boxere blonde

by Genko Genko

Site-urile rusești scriu în ultimele zile că liderul de la Kremlin, Vladimir Putin, ar avea o nouă amantă. Este vorba despre cunoscuta boxeră Natalia Rogozina, multiplă campionă mondială la categoria mijlocie.

Putin și Ragozina au fost surprinși împreună la Campionatul Mondial de Sambo, desfășura recent în orașul Soci. O fotografie apărută pe site-ul Kremlinului o înfățișează pe Ragozina zâmbind emoționată alături de președintele rus, scrie Daily Beast.

Natalia „Barosul” Ragozina este o blondă de 39 de ani, care a câștigat toate titlurile majore la box profesionist, înainte de retragerea sa, în 2009. La apogeul carierei sale, Ragozina – care a fost neînvinsă – a fost recunoscută drept cea mai bună boxeră din lume. De-a lungul timpului, ea a apărut în mai multe reviste mondene, ținând și prima pagină a ziarelor rusești.

Ragozina a stat la evenimentul din Soci între premierul Medvedev și președintele Putin, o poziție mai mult decât privilegiată pentru o sportivă care în ciuda performanțelor sale, nu prea fusese remarcată până acum de Kremlin.

ragozina

De altfel, președintele rus a avut întotdeauna slăbiciuni pentru sportivele de performanță. În ultimii ani, presa a relatat pe larg despre o relație a sa cu fosta campioană olimpică la gimnastică ritmică, Alina Kabaeva, devenită recent șefă a unui trust important de presă, aflat sub controlul lui Putin.

Vladimir Putin a divorțat de fosta sa soție, Ludmila, în 2014, dar cei doi se separaseră de mai mulți ani

CITIȚI ȘI...