(FOTO) Putin, cum nu l-ai văzut niciodată, pictat nud de o artistă din Ucraina

by Genko Genko

Vladimir Putin, preşedintele Rusiei, a fost văzut în tot felul de ipostaze inedite, cum ar fi cele în care se joacă cu animalele sau în care este la vânătoare, însă nimeni nu s-ar fi gândit că îl va vedea aşa cum a fost el ilustrat recent de o artistă din Ucraina.

Olga Oleynik, devenită celebră pentru portretul nud pe care i l-a făcut fostului preşedinte ucrainean Viktor Ianukovici, l-a ilustrat acum şi pe liderul de la Kremlin într-o ipostază similară, transmite Foreign Policy.

Artista, în vârstă de 25 de ani, l-a pictat pe Vladimir Putin în nuanţe de brun-maroniu, stând într-o poziţie senzuală pe ceea ce pare a fi o canapea, cu un picior ridicat şi cu organele genitale la vedere.

Putin

Portretul nud al liderului de la Kremlin poate fi în prezent admirat doar pe Internet, având in vedere că niciun muzeu nu s-a gândit până acum să îi facă artistei o ofertă pentru a avea tabloul în galeriile sale.

În luna martie, Olga a stârnit un val de critici, când tabloul ce-l înfăţişa pe Ianukovici dezbrăcat a fost expus într-o cafenea din Kiev. Spre deosebire de Vladimir Putin, Viktor Ianukovici este ilustrat ca având organele genitale mult mai mici, ceea ce ar reprezenta diferenţa de putere dintre cei doi lideri.

Într-un interviu acordat AFP în 2012, Olga mărturisea că a realizat un portret nud al lui Vladimir Putin, însă spunea că nu are curajul să îl expună public. Între timp, odată cu schimbarea situaţiei politice din Ucraina, artista şi-a luat inima în dinţi şi şi-a expus operele.

CITIȚI ȘI...