(FOTO) Năstase prezintă copia pașaportului rus al lui Plahotniuc: „Nu a fost niciodată prieten al SUA”

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Oligarhul Vladimir Plahotniuc deține și cetățenia rusă. Cel puțin asta reiese dintr-o copie a pașaportului rusesc pe care prim-vicepreședintele PD l-ar deține, prezentată pe Facebook de către liderul Platformei Demnitate și Adevăr Andrei Năstase.

Potrivit lui Năstase, Vladimir Plahotniuc, care deținea și cetățenia română, cu identitatea Vladimir Ulinici, „și-a ascuns identitățile și cetățeniile obținute pe bază de date și documente false, în condiții misterioase, urmărind interese oculte și obținerea dividendelor economice și mai ales politice”.

„Cetățeni rusă obținută ca și salahor din Tiraspol, era pasul decisiv de a se apropia de Kremlin”, susține Andrei Năstase.

13138999_1724317714457582_5555541012861074402_n

Liderul Platformei Demnitate și Adevăr vorbește și despre vizita oligarhului în SUA, pe care o califică drept o încerca de a-și face „PR ieftin”.

„Vladimir Gheorgievici Plahotniuc nici măcar nu a fost vreodată prieten al Statelor Unite și nici nu are cum să fie. El vrea sa pară prieten, poate ceva mai mult, dar nu este. E un căutător de PR ieftin, un pasager și un individ gata sa-și vândă blana pentru a beneficia de indulgența poporului american”, mai subliniază acesta.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...