(FOTO) Ghimpu umblă pe la protestatarii socialiști și își face selfie cu Usatîi în scuarul Legislativului

by Genko Genko

Liderul PL, Mihai Ghimpu, a făcut o vizită matinală în scuarul Legislativului, acolo unde câţiva simpatizanţi ai PSRM și Partidului lui Renato Usatîi și-au instalat corturi.

După cum a notat într-o postare pe o rețea de socializae, Ghimpu a vrut să verifice cine doarme cu adevărat în corturile instalate în scuarul Parlamentului. Se pare însă că doar liderului Partidului „Partidul Nostru” a dormit în centrul capitalei, liderul PSRM nefiind de găsit acolo.

„La ora șase dimineața l-am găsit pe Renato Usatâi dormind în cortul său, iar pe Igor Dodon nu, înseamnă că a dormit în cortul instalat în casa sa! Propun să instalăm corturi și în fața casei lui Dodon ca să doarmă și el afară, așa cum dorm copii de 18 ani, aduși de el în fața Parlamentului, nu în casa lor! Altfel se va distanța de popor și Usatâi îi va lua toate voturile la alegerile ordinare, că anticipate nu vor fi”, a scris Ghimpu în mesajul său, însoțit de o fotografie.

La ora șase dimineața l-am găsit pe Renato Usatâi dormind în cortul său, iar pe Igor Dodon nu, înseamnă că a dormit în…

Posted by Mihai Ghimpu on 24 Septembrie 2015

De partea cealaltă, Usatîi a transmis că Ghimpu este „Primul care a venit să vorbească cu noi. Am discutat despre ieșirea unui deputat din alianță”.

Первый кто пришёл с нами поговорить. Обсудили выход ещё одного депутата из альянса.

Posted by Renato Usatii on 24 Septembrie 2015

Joi seară, au fost instalate mai multe corturi în scuarul Parlamentului. Asta după ce anterior au existat unele neînțelegeri între reprezentanții Platformei Civice Demnitate și Adevăr, pe de o parte, și PSRM și Partidului lui Renato Usatîi, pe de alta.

Cei din Platforma DA, care au prioritate pentru a protesta în fața Parlamentului, i-au acuzat pe Dodon și Usatîi că încearcă se profite de spiritul protestatar din societate și că ar face jocurile oligarhului Vladimir Plahotniuc.

CITIȚI ȘI...