(FOTO) Ford Fiesta a ajuns la a opta generație: Primele fotografii oficiale

by Genko Genko

Ford a dezvăluit prima imagine cu noua generaţie Fiesta. Modelul Ford va avea 4 versiuni speciale, printre care Vignale (alură premium) și Active (gardă la sol înălțată, valențe de crossover). Motorul Ecoboost de 1.0 litri va avea funcţie de dezactivare a cilindrilor.

În cadrul unui eveniment care a avut loc la Koln, Ford a dezvăluit primele informaţii oficiale despre noua generaţie a subcompactei Fiesta.

Ford a anunţat câteva detalii preliminare atractive despre noua Fiesta, care va fi disponibilă în 4 versiuni speciale. Astfel, Ford Fiesta primeşte mai multe versiuni de echipare care au rolul de a mulțumi diferitele categorii de potențiali clienți. Cea mai importantă noutate este cea a versiunii cu pretenții premium Vignale, care va fi acompaniată în gană de versiunea de exhiparea ST-Line, dar şi de Fiesta Titanium, care este reprezentată în singura fotografie publicată până în prezent. Nu în ultimul rând, Fiesta se lansează împreună cu o versiune Active, prin care modeil Ford primeşte valenţe de crossover, scrie Automarket.ro

15267911_10155465481854348_4177271631041636931_n

Din punct de vedere tehnologic, Fiesta introduce o premieră mondială: motorul EcoBoost de 1.0 litri va fi prima unitate de propulsie cu 3 cilindri care va avea funcţie de dezactivare a cilindrilor. Astfel, Fiesta 1.0 EcoBoost va dezactiva unul dintre cilindri la viteză de croazieră, economisind astfel carburant pe șosele expres și autostradă.

La interior, Ford menţionează pentru moment doar un ecran cu diagonala de 8 inch sensibil la atingere şi prezenţa Sync 3, dar şi a unui sistem audio Bang&Olufsen Play.

CITIȚI ȘI...