(FOTO) Doi români au ajuns în finala celei mai mari competiţii de fotografie din lume

by Genko Genko

Printre finaliştii Sony World Photography Awards, cea mai mare competiţie de fotografie din lume, se numără anul acesta şi doi fotografi români.

Ediţia de anul acesta a adunat cel mai mare număr de concurenţi din istoria de opt ani a prestigiosului eveniment.

Foto: Daniel Necula

Foto: Daniel Necula

Finaliştii au fost aleşi dintr-un număr record de 173.444 de înscrişi proveniţi din 171 de ţări, o creştere de 24% în comparaţie cu numărul de participanţi de anul trecut, scrie descopera.ro.

Foto: Cosmin Bumbuţ

Foto: Cosmin Bumbuţ

Fotografiile realizate de cei doi finalişti români, Cosmin Bumbuţ și Daniel Necula, vor fi expuse în cadrul expoziţiei 2015 Sony World Photography Awards Exhibition, găzduită de Somerset House din Londra, în perioada aprilie – 10 mai 2015.

Foto: Cosmin Bumbuţ

Foto: Cosmin Bumbuţ

Concursul Sony World Photography Awards premiază cei mai buni fotografi contemporani ai anului trecut. Fiind adresat tuturor pasionaţilor de fotografie, competiţia include cinci categorii diferite: una adresat profesioniştilor (Professional), una deschis tuturor pasionaţilor de fotografie (Open), una pentru tineret (Youth), una pentru studenţi (Students) şi una pentru fotografiile realizate cu telefonul mobil (Mobile Phone).

CITIȚI ȘI...