(FOTO) Dodon și-a instalat deja corturile în fața Parlamentului

by Genko Genko

Partidul Socialiștilor, care a anunțat pe 27 septembrie un protest în fața Parlamentului, nu a mai așteptat ziua de duminică, instalându-și încă de astăzi corturi în scuarul Legislativului.

Dodon a postat joi seară o poză pe Facebook, în care se pot vedea deja mai multe corturi instalate în scuarul Parlamentului.

dodon-a-inceput-sa-instaleze-corturi-in-fata-parlamentului-12873

Asta după ce anterior au existat unele neînțelegeri între reprezentanții Platformei Civice Demnitate și Adevăr, pe de o parte, și PSRM și Partidului lui Renato Usatîi, pe de alta.

Cei din Platforma DA, care au prioritate pentru a protesta în fața Parlamentului, i-au acuzat pe Dodon și Usatîi că încearcă se profite de spiritul protestatar din societate și că ar face jocurile oligarhului Vladimir Plahotniuc.

„Încercarea a două partide, unul dintre care până nu demult a negociat cu Plahotniuc pentru a intra la guvernare, de a confisca spiritul protestatar, este condamnabilă. Noi nu vom permite acest lucru. Plahotniuc astăzi este la guvernare cu Ghimpu și Filat, iar mâine vrea să fie cu Dodon și Usatîi. Noi trebuie să scăpăm de toată această clasă politică coruptă și putredă”, a declarat marți Andrei Năstase, președintele Consilului Marii Adunări Naționale.

Protestatarii din PMAN urma să instaleze corturi în fața Parlamentului vineri, în urma unui protest al pensionarilor în scuarul Legislativului.

CITIȚI ȘI...