(FOTO) Unul dintre cele mai spectaculoase baruri din lume se află chiar în centrul Bucureştiului

by Genko Genko

Un spaţiu de 100 de metri pătraţi, 18 biciclete de colecţie din anii ’30-’40, 100 de şei de pegas şi un meniu sănătos scris cu creta pe perete. Aceasta poate fi rețeta unei afaceri de succes din București, care a ajuns în topul celor mai spectaculoase din lume.

Barul Bicicleta a fost deschis acum un an şi jumătate şi se află pe strada Şelari.

Amplasat la etajul doi al unei clădiri care are la parter un bar cu terasă, iar la primul nivel un club de striptease, barul Bicicleta cu cele 62 de locuri pe scaune (care sunt de fapt şei de bicicletă) este o destinaţie pentru cunoscători sau pentru cei care au auzit de loc şi vor să-l vadă.

dsc-6444-copy-copy
Străinii care au făcut cunoștință cu barul Bicicleta, au rămas de-a dreptul uimiți de farmecul și originalitatea localului, votându-l ca fiind unul dintre cele mai spectaculoase baruri din lume, scrie Business Magazin.

De altfel, jumătate dintre clienţi sunt fideli, mai exact revin la fiecare 2-3 zile.
bar

Numărul de străini este în creştere pentru că povestea barului a apărut în presa internaţională, iar site-ul BoredPanda l-a votat în topul celor mai spectaculoase 20 de localuri din lume.

„Dintre clienţii români cei mai mulţi au 25-35 de ani, sunt pasionaţi de biciclete, mulţi merg pe două roţi. Şi eu merg, aproape zilnic”, spune proprietarul barului, Ştefan Ciobotaru.
vic7012-copy

CITIȚI ȘI...